CRM ve ERP nedir?

Erp nedir?

Crm nedir?

1990’lı yıllarda Daha ekranların siyah olduğu zamanlarda start verdiğimiz yazılımdaki hareketimiz zamanın geçmesiyle beraber bambaşka bir tutku halini almaya başladı.Bu tutkumuz, teknolojideki yenilikleri kapıp bunu sizinle paylaşmak heyecanını yaşatmaktadır bize.

Keyplus Sky endüstri 4.0′ ın aracılığıyla meydana gelen ve dijital üretim olarak yeni bir hal alan bu zaman diliminde keyplus sky, Bütün Öğretim mekanizmalarında insan olgusundan kaynaklanan dezavantajlarını ortadan kaldırıp işletmelerinin devamlılığını ve üretimlerinin sürekliliğini sağlamaya çalışmaktadır.

ENDÜSTRİ 4.0

Günümüzün dijital Platformu endüstri 4.0 teknolojisinin kullanılmış olduğu keyplus sky, İmalat ve harcama dengesini tamamı ile değiştirmeye yönelik bir yaklaşım barındırmaktadır. Bir tarafta tüketim mekanizmasının değişim gösteren gereksinimlerine anlık şekilde ayak uyduran imalat sistemlerini, Diğer tarafta da bağlantı halinde bulunan uyum sistemlerinin paralarında iletişim sağlayan sensörler ile durumları algılayabilen ve verilen analizlerinin yapılması ile gereksinimleri fark edebilen imalat sisteminin nüfusuna alıp hem kaliteli hem ucuz hem hızlı ve tasarruf yapabilen bir imalat yapmayı planlamaktadır.

 Keyplus Sky bu sistem aracılığıyla meydana gelen ve Dijital üretim tesisi olarak yeni bir hal alan süreç içerisinde bütün üretim aşamalarının insandan kaynaklı sorunlarının ortadan kaldırılmasını ve imalatın devamlılığını hedeflemektedir. Artık, anlık faaliyet durumu ile daha önce alınmış olan verileri mukayese ederek teçhizatların güncel faaliyet gösterme halleri hakkında bilgi edinmeyi ve bu veriler Doğrultusunda oluşması muhtemel problemleri önceden engelleyip önlemlerin alınmasını sağlamaktadır.

Bu yazılım, yani Keyplus Gear Işletmenizle ilgili bütün teçhizat ve aksamları gözlemleyerek bakımı ve tadilat arızalarının firmanıza maliyetini de takip ederek planlı bakım çalışmalarının yürütülmesini sağlamaktadır. Bu sistem yazılımı, işletme içinde yürütülmekte olan bütün bakım ve aksaklıkları oluşturulan sistemde kaydederek bu uğraşta emek veren elemanların denetim uygulamalarının sağlıklı bir perspektifte yapılmasını ve bakım sıkıntılarının en aza indirgenmesine yardımcı olan firmanızdaki teçhizat ve aksamların çalışma sürelerini kontrol ederek durmalarının en aza indirilmesini sağlar.

KEYPLUS GEAR

Keyplus Gear işletmenizle ilgili bütün teçhizat ve aksamları gözlemler. Bakım ve tadilatlarının maliyetlerini de takip ederek planlı bakım çalışmalarını artırmaktadır.

Keyplus gear yazılımında belirli aralıklarla yapılan bakım onarımlarının sayacını belirlemeye ve bakım onarım sırası gelen iş ya da işlemin faaliyetini gösterir. Otomatik bir şekilde ya da manuel bir şekilde iş emirlerini takip edebilmektedir.

Bu yazılımı sistemi firmada bulunan bütün ekipmanların ve sistemlerin işlevlerinin en yüksek kapasiteli devam etmesine yardımcı olmaktadır.

Bu yazılım sisteminin başka bir fonksiyonu ise ekipman ve teçhizatlarda ki problemleri meydana gelmeden önce ortaya çıkarılmasının sağlanmasıdır. önceden belirlenen sınırlara ulaşıldığında arıza tespit uyarıları ile problem daha ortaya çıkmadan kaynağında halledilir.

Bu sayede iş kazalarının da önüne geçilmiş olunur. Keyplus Gear, sistem yazılımının kullanımının sağladığı avantajlar, ekipmanların finansal ömürlerinin uzamasını ve faaliyet verimliliğinin en yüksek derecede olmasını sağlar. Firmada bulunan bütün teçhizat ve ekipmanların çalışma tablolarını ve envanterlerinin gözler önüne Serer. Teçhizatlara ait finansal maliyetlerin kontrol edilmesini sağlar. Ortaya çıkan problemler ve bu problemlerin aşılmasına yardımcı olur.

Kurumsal kaynak planlama anlamına gelen Erp Sayesinde bütün kaynaklar tüm taraflı olarak yönetilebilir. Erp çözümleyici bütün sektörlerden firmaların a’dan z’ye bütün verilerini, bilgilerini yönetmesi sağlanmaktadır.

.. .. ..

 Bir işletmede bulunan üretim, satın alma, ithalat ihracat’ a kadar bütün mekanizmaların etkin kontrollerinin güvenilirliğini sağlayan sistemidir.

Hareket mekanizmalarını Otomatikleştiren erp, firmadaki İş yükünü de azaltarak % 100′ e yakın çalışma performansı ile çalışılmasını sağlamaktadır. Bir firmanın kapasitesi her ne olursa olsun personellerinin değişik yükümlülükleri bulunmaktadır. Bu yükümlülüklerden birinin geç çalışması ya da yavaşlaması halinde firmanın bütününü negatif yönlü etkileyecek durumlar meydana gelebilir.

 Erp Bütün personellerin ve bütün görev mekanizmalarının tek bir noktadan yönetilmesi avantajını sağlamaktadır.

 Bir firmanın en önemli iki sermayesi bünyesinde çalışan personeli ile mal ve hizmet alım satımını yaptığı müşterileridir.

 Bu iki önemli kavramı ortak paydada buluşturan müşteri ilişkileri yönetimi oran Crm personellerin, yani firmanın müşterilerle var olan iletişimlerinin güçlenmesini sağlar. ilişkilerinden, bilgilerinden, ihracat sonrası teknik desteğe kadar müşterileri ile aralarındaki diyaloglu tüm aşamaları bünyesinde barındıran sağlam bir sistem oluşur. Crm Var olan müşteri veritabanı sayesinde bütün verilerin sisteme işlenmesi ile doğru bilgilere varan kendini otomatik bir şekilde inceleyen bir kurumsal bellek oluşmuş olur.

 

Benzer Gönderiler