KEYPLUS HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Keyplus Hakkında Merak Edilenler

 

1990’lı yılların başından beri gw-basic ile birlikte siyah ekranlarda başlayan bir yolculuğa kadar dayanan bir firmadır. Zaman geçtikçe bu serüven yeni teknolojik yeniliklerin izinden giderek ve takip ederek müşterileri ile paylaşmak, çalışma prensibini ve temelini gösteren bir firmadır. Keyplus bünyesinde her biri ayrı ayrı ve kendi alanında uzman olmuş, o şekilde büyüyen bir mühendis kadrosu yer alır. Her geçen gün kendini geliştirmekle meşgul olan, yeniliklere açık olan, hizmet açısından en iyiyi sunan bir firmadır.

 

Çalışan ve müşterilere eşit muamele görmekte, ayırmamak ve dışlamamak ile bilinen bir firmadır. Dünyada da hızlı bir şekilde gelişen teknoloji ile birlikte hizmet veren kurumların, bu gelişim ve değişime ayak uydurabilmesi, yabancılık çekmemesi ya da yenik düşmemesi gibi durumlar için kendi alanıyla ilgilenen özgün uzmanlar ile birlikte çalışmayı sürdüren bir firmadır. Dijital teknolojide tek marka olmak, çok tercih edilebilmek bu firmanın en önemli ve en büyük vizyonlarından biridir.

 

KeyOTTO Yaptığı Hizmetler Nedir? Ne Gibi Alanlar İle Çalışır?

 

Keyotto sistemi, araçlarda kolayca izlenebilirlik, araç ve sayaç takibi, sigorta ve vergi ödeme takibi, periyodik bakım takibi, tüm teknik bilgileri tutabilme gibi işleri yürüten ve hizmet veren bir sistem olarak bilinir. Araçlar ait olan teknik bilgilerin içinde bulunan ruhsat ve sicil dosyaları kolay ve hızlı bir şekilde oluşturmak, aracın her türlü periyodik olaylarını izlenebilirlik derecesinde kullanabilmek gibi görevleri bulunur. KeyOTTO Sistemi’nin sağladığı diğer yararlar ise şu şekilde sıralanabilir:

  1. Aracın sevkiyat yapacağı yolun üzerinde detayları tanımlayabilmek ve sefer esnasında iken kullanılan yolu izlenebilirlik artı bir fayda sağlar.
  2. Ödeme takibi sistemi ile birlikte yaklaşan ödeme bulunuyorsa bunların takibini yapabilir.
  3. Sürücülerin belgeleri bulunurken aynı zamanda günlük olan sevkiyat hareketleri, kilometre bilgisi gibi bilgileri rapor eder.
  4. Araçlar tanımlanırken girilen belgelerin ve sevkiyat esnasında tanımlanan bilgilerin hepsi bu sistem tarafından takip edilir.
  5. Tanımı yapılan rotanın üzerinde bulunan konaklama, yakıt ya da yemek yerlerinin giderlerini işleyebilir. Bu sayede etkin bir şekilde maliyet kontrolü yapabilir.

 

KeySKY Nedir?

 

  1. Akıllı raf yönetimi sayesinde stok adresleme, stok takibi, stok adresleme optimum seviyede tutma gibi işlevleri bulunur.
  2. MRP gibi sistemleri ile birlikte üretim planlama işlemlerini kolay bir şekilde oluşturmak mümkündür.
  3. Kaçak, kayıp ve hata gibi durumların engellenmesini ve ortadan kalkmasını sağlar.
  4. Üretim aşamasında kullanılan malzemelerin, stok adresleme ile birlikte uçtan uca izlemeyi sağlamak gibi durumları sağlar.
  5. Planlamadan sonra proje yönetimine, ürün yönetiminden ise tedarik aşamasına kadar olan tüm zamanları gerçekmiş gibi, dakikası dakikasına takip etme işlemleri bulunur.
  6. Üretim parametresini hesaplama ve en yüksek seviyeye çıkarmak gibi görevleri de vardır.