Hizmetlerimiz

Firmanız tarafında uygulama sorumlusu ekibe sağlanacak olan detaylı teknik eğitimdir.  Bu eğitim kapsamında, sistem yöneticisinin uygulama üzerindeki yetkilendirmeleri yönetebilmesi, yeni tanımlamalar (kullanıcı, kod yönetimi, yeni raporlar vb.) yapabilmesi ve sistemin sorunsuz olarak yürütülmesi ile ilgili ihtiyaç duyacağı tüm bilgiler aktarılmaktadır.

Kullanıcı Eğitimi

Uygulamanın firma merkezinde, yazılım kullanıcılarına sağlanacak eğitimidir. Eğitim firmanızın belirleyeceği bir lokasyonda verilir. Fonksiyonel eğitim kapsamında tüm yazılım kullanıcıların kullanım rollerine göre detaylı eğitimleri gerçekleştirilmektedir.

Personellere verilecek kaliteli bir eğitim, yatırımınızın hızlı bir şekilde geri dönüşünü sağlayacaktır.

Proje yönetimi, yazılım geliştirme ve servis destek süreçlerinde kullanmış olduğumuz çerçeve ile projenin tüm adımları net olarak belirlenip, kalite kontrolleri sağlanarak, müşteri memnuniyetini sağlayacak sonuçların alınması sağlanmaktadır.

Özellikle birden çok hizmet ve çözüm bileşenini içerisinde barındıran projeler, profesyonel proje yönetim metodolojileri ile yönetilmektedir. Proje Yönetimi Hizmeti içerisinde, her projeye özel ve projenin tamamından sorumlu bir proje yöneticisi atanır. Proje yöneticileri projelerin belirlenen kapsama uygun şekilde ve analiz edilen riskleri göz önünde bulundurarak hatasız olarak tamamlanmasını sağlarlar.

Süreçlerinizi Optimize Edin, Eğer uygulamaları daha verimli kullanmak istiyorsanız, danışmanlarımız mevcut durumu değerlendirerek, iş akışlarını optimize etmeniz için gerekli adımları belirleyecektir. Sonuç olarak yazılım ve çalışanlar arasındaki doğru denge sağlanarak yazılımların verimliliği artacaktır.

– Kurulum İçin Bilgisayar Uyumluluğunu Belirleme –Uzman Teknikerlerimiz, bilgisayarınızın yazılımla uyumlu olup olmadığını belirleyecektir.

– Yazılımı Yükleme ve Yapılandırma – Yazılım ve bilgisayarınız uyumluysa, kuruluma başlanır.

– Gerekli Yazılım Güncellemelerini Yapma – Yazılımın en güncel hali yüklenecektir.

– Gerekli Kısayollar Yaratma – Yazılıma kolayca erişilebilmenizi sağlayan masaüstü, başlat menüsü ve hızlı başlatma kısa yollarını da oluşturulur.

Kurumsal Yönetim Sistemi kapsamında,  hızlı doküman ve veri yakalama/işleme çözümlerinde, mobil uygulamalar günümüzde  oldukça yararlı oluyor.
Keyplus tarafından pazara sunulan mobil çözümlerimiz  sahada yoğun çalışan kurumlar, müşteri hizmetlerini maksimum performansla uygulayabilmek ve iş akışlarını sahada da uygulanabilir hale getirmek içinçalışanlarına kolay kullanımlı, IOS veya Android mobil arayüzlerden, veri yönetim olanakları sunuyor.

Yazılım entegrasyonu çalışma hayatından çok büyük kolaylıklar sağlayan bir çalışmadır. Bir makinadaki üretim çıktılarının ERP, yada CRM yazılımına aktarılması ile sistemin entegre çalışması düşünülebilir. Tamamen birbirinden farklı iki platformun iletişim kurması çok büyük kolaylık anlamına gelir.

Örneğin, PLC entegrasyonlarımız ile makinelerden topladığımız verileri rapor haline getirerek gün sonunda hangi makinenin ne kadar nasıl çalıştığını görebilmeniz hem müşterilere sunulan hizmetin kalitesinin artmasına hem de firma içinde iş akışının daha kontrol altına alınabilmesine olanak sağlar.

Yazılım Barındırma Hizmetlerinin kullanılması esnasında ihtiyaç duyulabilecek tüm hizmetler Keyplus tarafından sunulmaktadır.

Başlıca Hizmetler

  • İşinize özel sunucu çözümü
  • Yazılım ve veritabanı kurulumları
  • Yazılım güncellemeleri
  • Veritabanı yedekleme
  • Bakım desteği